Antrekkene som gjelder når sommeren viker for høsten

Sommeren er ikke helt over enda, men høsten er på vei. Nå handler det om å reorganisere klesskapet. Noen plagg må ut og nye må inn. Noen antrekk trenger mindre justeringer, mens andre må pakkes bort og vente på neste sommer.

Vi har sett på hva hvordan du kan få maks ut av antrekkene og ikke minst, hva designerne tenker fremover. Hva bør du gå med i grensen mellom sommer og høst?

Høye støvler og støvletter

Favoritt kjolen eller skjørtet ditt behøver ikke å bli pakket vekk selv om det begynner å bli litt kaldt. Velg knehøye støvler eller lave støvletter, avhengig av hvor mye du fryser, og fortsett å kos deg med kjolen. Å fryse på beina er ofte det verste.

Skinnjakke eller dongerijakke

Er du frossen på skuldrene, finn frem en lekker skinnjakke. Selv festkjoler går sammen med den rette skinnjakken. Klassisk snitt og du er varm og har stil samtidig. En tøff dongerijakke utenpå sommerkjolen og noen stilige støvletter, og du glir rett i på enhver høstfest.

Lang jakke og langt skjørt

Har du en lang sommerkjole du vil gå med, men du fryser lett, gå for en varm kåpe eller lang jakke utenpå. Kjolens stil og farger kommer frem, mens du holder på varmen. Skal du inn et sted, kan du ta av deg jakken og la kjolen skinne.

Hvit bukse kombinert med andre farger

Den hvite buksen er ikke bare reservert for sommeren. Bruk den gjerne utover høsten kombinert med topper i sterkere farger. En svart topp er en flott kontrast, men ikke vær redd for andre farger.

Store strikkegensere

Ikke vær redd for å bruke store, omfangsrike topper sammen med skinny jeans eller et smalt skjørt. Dette gir et tøft og spennende uttrykk som garantert gir deg anerkjennende blikk.

Kombiner hettegenser og skjørt

Hettegensere, collegegensere og lignende ser man oftest brukt sammen med bukser. Snu litt på det og finn frem et langt blyantsskjørt eller et annet favorittskjørt. Genseren gjør antrekket litt tøft, mens skjørtet gir det stil.

Dressjakke

En dressjakke må ikke bare brukes til dress. Du kan også bruke den for å livne opp en dongeribukse, sammen med dine favoritt høye hæler. Bruk et kraftig og markant belte i livet for å gjør stilen fullkommen.

Husk å tenke farger

Avslutningsvis vil vi anbefale at du tenker som trærne gjør, få inn litt farger når sommeren svinner hen. Ikke vær redd for å velge sterke farger, som gul, brun og rødt i alle de forskjellige nyansene. Har du valget mellom en sterk og tydelig og en dus farge, bør du gå for den sterke.

Har du ikke enda laget deg et eller to antrekk som fungerer nesten uavhengig av årstid, er dette et utmerket tidspunkt å gjøre det. Velg en klassisk bukse i dongeri hvis du vil uformell eller en dressbukse for mer formelle anledninger. Finn en fin topp, med korte ermer som passer til sommeren og en røff jakke til vinteren. Kombiner videre med vesker, forskjellige sko og annet tilbehør, og du har et antrekk du kan bruke nesten uansett sesong.


GET THE BOOK BY
ERIN FALCONER!

Erin shows overscheduled, overwhelmed women how to do less so that they can achieve more. Traditional productivity books—written by men—barely touch the tangle of cultural pressures that women feel when facing down a to-do list. How to Get Sh*t Done will teach you how to zero in on the three areas of your life where you want to excel, and then it will show you how to off-load, outsource, or just stop giving a damn about the rest.
Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.